AC & Däckcenter i Rättvik AB

Dalarnas län

Information

AC & Däckcenter i Rättvik AB är ett av många verksamheter som finns i Rättvik. Det är nämligen den kommunen som AC & Däckcenter i Rättvik AB finns i och den tillhör även Dalarnas län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AC & Däckcenter i Rättvik AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-01-24.

AC & Däckcenter i Rättvik AB som idag finns i Dalarnas län har varit registrerat sedan 2007-12-18. Men sedan 2008-01-24 så har AC & Däckcenter i Rättvik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Riksv. 16, 795 32, Rättvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AC & Däckcenter i Rättvik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0248-13000.

Rättvik arbetar för att verksamheter som AC & Däckcenter i Rättvik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AC & Däckcenter i Rättvik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Dalarnas län.

Föremålet för bolagets verksamhet är reparation av fordon samt försäljning av däck och ac-produkter samt därmed förenlig verkamhet.

Firmatecknare för AC & Däckcenter i Rättvik AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AC & Däckcenter i Rättvik AB och det är följande personer, Kjellman, Hans Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellman, Maria Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olofsson, Brus Per Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AC & Däckcenter i Rättvik AB är 556746-9233.