Ulrika Ström Design

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Ulrika Ström Design är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och Ulrika Ström Design är ett av dem. Statusen för Ulrika Ström Design är att Bolaget är aktivt.

Ulrika Ström Design är ett Enskild firma och skapades 2001-10-02. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ulrika Ström Design ska trivas.

Ulrika Ström Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Design och tillverkning av heminredning, trycksaker och journalistiska uppdrag, konst- och bruksföremål i keramik, offentliga utsmyckningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulrika Ström Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-03.

Idag är Ulrika Ström Design och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Ulrika Ström Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-13797.

.

De som är på något sätt har med Ulrika Ström Design är Ström, Maria Ulrika som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ulrika Ström Design har 561103-XXXX som sitt organisationsnummer.