BD Maskin och Offroad Service

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och BD Maskin och Offroad Service är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många bolag där och BD Maskin och Offroad Service är ett av dem. Statusen för BD Maskin och Offroad Service är att Bolaget är aktivt.

BD Maskin och Offroad Service är ett Enskild firma och skapades 2000-07-06. Det finns flera olika bolag i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där bolaget finns i jobbar för att bolag som BD Maskin och Offroad Service ska trivas.

BD Maskin och Offroad Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Rättvik så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Verkstadsarbete, försäljning av mc tillbehör, guidade mc turer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BD Maskin och Offroad Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är BD Maskin och Offroad Service och det finns flera bolag som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med BD Maskin och Offroad Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-51171.

.

De som är på något sätt har med BD Maskin och Offroad Service är Dalgärde, Bo Anders som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BD Maskin och Offroad Service har 570204-XXXX som sitt organisationsnummer.