Fast Industry Trading Sweden

Dalarnas län

Information

I Rättvik finns det ett Enskild firma som heter Fast Industry Trading Sweden. Det finns flera företag som liknar Fast Industry Trading Sweden i Dalarnas län. Rättvik är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fast Industry Trading Sweden är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-05 och det finns flera bolag som är det i Dalarnas län.

Sedan 2005-11-01 så har Fast Industry Trading Sweden varit registrerat och sedan 2002-08-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Fast Industry Trading Sweden och det finns fler företag som är det i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Fast Industry Trading Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Fast Industry Trading Sweden så kan ni göra det på 0248-21138.

Handel med oljeprodukter, lim utrustning, infästningar, verktyg, byggnadsvaror, personligskydd samt konsultverksamhet inom dessa områden.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ståhl, Sven Tommy som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Fast Industry Trading Sweden har 570602-XXXX som sitt organisationsnummer.