Grannlåt

Dalarnas län

Information

580314-XXXX är organisationsnummer för bolaget Grannlåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grannlåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som Grannlåt finns i.

Grannlåt har varit registrerat sedan 2006-09-12 och det finns flera bolag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Grannlåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-07.

Grannlåt är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för Grannlåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grannlåt så kan ni göra det på telefon genom 0248-20824 eller genom brev på följande adress:

Inredningsbutik med gammalt och nytt. Tillverkning av inredningsdetaljer och hantverk. Formgivning. Heminredning. Grafisk form och reklamkonsult.

Det finns olika personer som har en koppling med Grannlåt och det är Gudmundson, Perols Eva Margareta som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,