Bloms Maskin & Mark

Dalarnas län

Information

Enskild firma finns det flera av i Rättvik och Bloms Maskin & Mark är ett av dem. Dalarnas län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bloms Maskin & Mark är ett av dem. Statusen för Bloms Maskin & Mark är att Bolaget är aktivt.

Bloms Maskin & Mark är ett Enskild firma och skapades 1992-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Dalarnas län som är ett stort län. Rättvik där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bloms Maskin & Mark ska trivas.

Bloms Maskin & Mark är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Rättvik så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Entreprenadverksamhet med lastmaskin inom bygg och anläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bloms Maskin & Mark är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Bloms Maskin & Mark och det finns flera verksamheter som är det idag i Rättvik.

Vill man komma i kontakt med Bloms Maskin & Mark så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0248-20964.

.

De som är på något sätt har med Bloms Maskin & Mark är Blom, Hans Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bloms Maskin & Mark har 581112-XXXX som sitt organisationsnummer.