Dala Utvecklarforum

Dalarnas län

Information

Dala Utvecklarforum hittar ni ett Dalarnas län som inte är som andra län. I Dalarnas län hittar ni Rättvik som är den kommunen där Dala Utvecklarforum finns. I Rättvik så finns det många olika Enskild firma och i Dalarnas län så finns det ännu fler Enskild firma. Dala Utvecklarforum tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Dala Utvecklarforum har haft sedan 2006-08-01. Dala Utvecklarforum har funnits sedan och 2006-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dala Utvecklarforum så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0248-70363.

Rättvik arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Dalarnas län för att locka till sig fler verksamheter.

Dala Utvecklarforum har idag 590307-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Dala Utvecklarforum

Processutbildningar, seminarier, föreläsningar och planering för kompetensutveckling av personal. Främst inom skola men även annan verksamhet. Ämnesområden är t ex samtalsmetodik, jämställdhet, mångfald, etik, organisationsutveckling.

I Dala Utvecklarforum så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Embretsen, Eva-Lena som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .