T E A Konsult

Dalarnas län

Information

590724-XXXX är organisationsnummer för företaget T E A Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T E A Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Rättvik som är den kommunen som T E A Konsult finns i.

T E A Konsult har varit registrerat sedan 1990-10-22 och det finns flera företag i Dalarnas län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T E A Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-13.

T E A Konsult är och det finns flera bolag i Rättvik som också är .

Firmatecknare för T E A Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med T E A Konsult så kan ni göra det på telefon genom 018-683020 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom sång- och musikbranschen, försäljning av fritidskläder samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med T E A Konsult och det är Ekstedt, Anders Johan som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,